Returnering

Sådan gør I ved returnering af lodsedler.

Returnering af de lodsedler, som I ikke får solgt i kredsen kan ske på to måder. Enten kan I aflevere dem til FDFs Landsmøde i weekenden d. 18.-20. november 2022 eller I kan sende dem med erhvervspost til FDFs Forbundskontor. Bemærk at lodderne senest skal modtages på forbundskontoret mandag d. 21. november 2022. 

 

Returnering til FDFs Landsmøde

Lodsedlerne afleveres hos Forbundskontorets stand på Landsmødet. Bemærk at lodsedlerne skal være pakket forsvarligt ind samt at I skal medbringe en udfyldt returseddel. I vil modtage en kvittering for modtagelse af lodsedlerne ved aflevering og efterfølgende en bekræftelse på mail, når antallet af returlodsedler er talt efter.

 

Returnering til FDFs forbundskontor

Vi anbefaler at I sender lodsedlerne retur hurtigst muligt efter at I har stoppet salget i jeres kreds. På den måde sikrer I at vi modtager lodsedlerne inden fristen.

Vi anbefaler, at kredsen sender returlodderne som pakke. Det er hurtigere og mere sikkert end et brev. Pakken skal sendes så den bliver leveret på Rysensteen og ikke i pakkebokse mm.

Det er vigtigt at I pakker lodsedlerne forsvarlig ind. Hvis pakken går i stykker kan det resultere i forsinkelse, hvilket betyder at returlodderne ikke når frem inden deadline. 

Pakken skal sendes til nedenstående adresse

FDFs Forbundskontor
Rysensteensgade 3
1564 København V  

 

Returnering af usolgte lodsedler sker for kredsens regning. 

Kredsen skal vedlægge en udfyldt returseddel sammen med lodsedlerne, for at vi kan registrere dem som returneret. Vær desuden opmærksom på at organisere lodsedlerne, så der skal bruges mindst mulig tid på optælling. Sorter gerne lodsedler i henholdsvis ubrudte blokke og løse lodsedler, når du pakker dem, men undgå venligst elastikker og poser om de enkelte bunker.

Vi anbefaler at I gemme en kvittering for afsendelsen samt et billede af retursedlen.