Julemarked

Her er et eksempel på en artikel til lokalavisen forud for kredsens julemarked.

Her er et eksempel på en tekst til en artikel til lokalavisen forud for kredsens årlige julemarked. Lad dig inspirere af teksten og brug det, der giver mening for jer. 

Men prøv at få nogle formuleringer ind omkring, hvad FDF er og kan tilbyde børn og unge. Dermed får I både inviteret til arrangementet og brandet FDF overfor jeres lokalsamfund.

FDF XX byder indenfor til julehygge

Den XX december er der traditionen tro julemarked hos FDF XX. Et julemarked, der giver dig mulighed for at støtte et godt formål, mens du drikker gløgg og køber årets juletræ.

 

Der er rig mulighed for at få tanket op på gløgg, æbleskiver og hygge, når FDF XX traditionen tro lukker dørene op til kredsens årlige julemarked. Markedet løber af stablen den XX december mellem klokken XX og XX, hvor kredsens børn og ledere står klar til at byde alle interesserede velkomne i kredshuset på adresse XX. Ud over en café med julegodter, gløgg og æbleskiver vil markedet også byde på en tombola med fine præmier. Hvis årets juletræ endnu ikke er i hus, kan det naturligvis også købes.  

Når du spiser dig mæt i æbleskriver og brunkager eller køber årets juletræ til FDF XXs julemarked, forsøder du ikke bare din egen juletid. Faktisk er du med til forsøde hele FDF XXs arbejde med give børn og unge et ståsted at møde verden fra. Overskuddet fra årets julemarked går nemlig ubeskåret til FDFs arbejde i kredsen. Penge, der gør det muligt for kredsen at stable fællesskaber på benene og skabe et frirum for børn og unge.

 

Frivilligt Drenge- og Pige-Forbund, FDF er en folkekirkelig børne- og ungdomsorganisation med cirka 22.000 medlemmer fordelt på 380 lokale kredse.