Reklamematerialer

FDF har materialer, I kan bruge til at få flere medlemmer. Du finder også materiale, der kan bruges til at byde nye medlemmer velkomne.

Giv et klippekort med tre gratis prøvegange til FDF.

Nipnapper

Der er lavet nogle helt nye nipnappere - I kan dele ud til børn med sjove aktiviteter og lidt information til forældrene om FDF.

Forældrefoldere

Der er lavet to informationsfoldere til forældre, der tager udgangspunkt i ambitionen. En i 21 x 21 cm, og en der kan være i skjortelommen. 

Præsentationsfolder

Vi har lavet en præsentationsfolder, der præsenterer FDF for samarbejdspartnere: Kirke, skole, kommune, eller virksomheder eller organisationer.

Det hele et sted

Vi har samlet materialerne i en online portal trykkeriet.FDF.dk. En kredsleder fra hver kreds, har fået tilsendt login til tjenesten. Mangler I adgang, så kontakt FDFs forbundskontor. Materialerne er gratis, man betaler blot porto. Det er også muligt at designe sin egen side om kredsen, her er der udgifter til tryk og forsendelse.

Indmeldelsesblanket

Det er en god ide at få nye medlemmer til at udfylde denne blanket, så kredsen er sikker på at have alle nødvendige informationer og tilladelser fra forældre.