Få en kredshjemmeside

FDF tilbyder alle kredse en FDF-hjemmeside.

Alle kredse kan få en FDF-hjemmeside, der ikke kræver særlige forudsætninger at arbejde med. Hjemmesiden er en forproduceret skabelon, man blot skal fylde tekst og fotos i. Det er en nem og billig adgang til en hjemmeside, der er let at vedligeholde, og som både kan være et flot ansigt udadtil og et praktisk værktøj for kredsarbejdet.

Prisen er 400 kroner årligt. Abonnementet opkræver forbundskontoret af kredsen.

Kom godt i gang

Når I gerne vil have adgang til jeres nye kredshjemmeside. Udfylder I denne formular. I vil så få adgang, når vi har oprettet jeres side. Bestil her.

Indrapportér fejl og ønsker

Systemet er nemt at gå til, og der er lette vejledninger til rådighed. Systemet har vist sig at være så intuitivt, at der ikke er tænkt support ind i tilbuddet, men vi opfordrer kredsenes webmastere til at spørge hinanden til råds. Henvendelser angående egentlige fejl indrapporteres her

Gør siden offentlig

Mens I bygger ligger jeres hjemmeside på en udviklingsadresse. Når I er klar til at offentliggøre jeres nye kredshjemmeside og ligge den i FDF.dk/kredsnavn skal I udfylde denne formular. vi vil sørge for at jeres side offentliggøres inden for fem dage. 

Hvis I har flyttet kredsens hjemmeside til et andet webhotel og har et andet domænenavn, som for eksempel FDFamagerbro.dk, kan du få lavet en viderestilling til FDF.dk/kredsnavn. Begge adresser vil fungere, men det er FDF.dk/kredsnavn, der vises i browseren.

Smagsprøve på det nye design

Du kan på demosiden FDF.dk/cmsdemo se hvordan det nye layout ser ud. 

Bestil en hjemmeside til kredsen nu

Ønsker I en ny kredshjemmeside, så udfyld dette link.

Hent guide til KredsCMS

Vi har lavet et par guides, der gennemgår de mest basale ting på kredshjemmesiden. 

Brug for hjælp?

Stil et spørgsmål i vores debatforum.