Fortæl om jer selv

Sådan gør I, når I skal lave PR i kredsen.

Vælg en PR-ansvarlig

FDF anbefaler, at hver kreds vælger en ansvarlig for PR. Dermed ved I hvem, der har ansvaret for at profilere jeres gode aktiviteter både før, under og efter et arrangement.

Du skal tænke "PR" hver gang, I laver et arrangement i kredsen, som andre skal vide noget om. Og du finder en anden ansvarlig, hvis du ikke selv kan være med. Du ved hvilke medier, der dækker jeres lokalområde. Du kender dagbladene, ugebladene, lokalradioen og den regionale TV-kanal. Tænk også gerne i gode billeder. Måske har I en dygtig fotograf i kredsen, der er med, når der sker noget.  

Lokale ugeaviser

De lokale ugeaviser er en gave. Det er en fin måde at fortælle lokalområdet, hvad I laver. Brug det til at reklamere for et arrangement eller fortæl blot lidt om, hvad I går og laver. Send en artikel og gerne flere billeder i høj oplysning. De bringer det næsten hver gang.

Du finder en oversigt over de lokale ugeaviser her.

Skab synlighed om jeres arrangement

Find her en guide, der hjælper jer gennem PR før, under og efter et arrangement. Hvilke målgrupper bruger hvilke medier, og hvor skal arrangementet placeres?

Agitationskasse

I kan låne en agitationskasse via 55˚NORD for 65 kr. 

Kassen indeholder:

  • 6 styk blå vimpel af 0,5x2 meter med teksten FDF.dk samt en fod, den kan stå på. 
  • 10 styk flagguirlander med små FDF-flag. Hver guirlande er på 10 flag og flagene er 20x30 centimeter.
  • 4 styk Legens Dag flag i hård plast 1x2 meter.  
  • 5 styk FDF-flag 2x3 meter.  
  • 8 stk. diverse bannere med forskellige FDF-aktiviteter.

Kredsen betaler for forsendelse af kassen tur/retur eller den kan afhentes i Taulov ved Fredericia. Da kassen skal sendes på en palle, skal modtageren være en erhvervsadresse. Prisen for forsendelse er vejledende pallepriser fra PostNord.

Kassen kan ikke lejes på www.55nord.dk, men skal bestilles på 55nord@55nord.dk

Inviter til jeres arrangement

Husk at invitere andre, hvis I holder et arrangement. FDF Aarhus 2 inviterede til Legens Fødselsdag i stedet for "åbent hus", som de plejede. Sent om aftenen nogle dage før, hang kredsen heliumballoner med en indbydelse på alle døre i den gade, hvor kredshuset ligger. Næste morgen vågnede børn og voksne op til en gade fyldt med balloner. 250 kiggede forbi til arrangementet.