Medlemspuljen har støttet mange projekter

FDF Skovlunde

PR ved Skovlunde Byfest
Læs historien her

 

FDF Landsdel 3

Blå dag i Jyllands Park Zoo.
Læs historien her

 

FDF Kirke Værløse

Tilskud til opstart af familie FDF. 

 

FDF Ikast

Tilskud til Felix kostume baseret på en supergod ansøgning med flotte argumenter for anvendelsen af kostumet.

FDF Støvring

Synliggørelse og fællesskabsfølelse omkring FDF - uden for FDF

FDF Nordenskov

Fastholdelse og tiltrækning af medlemmer via møder med børnehavebørn og en opdatering af kredsbetagnelser ifm. ændring af kredsnavn

Viborg netværk

Markedsføring af FDF via klassiske FDF-aktiviteter og mange af dem. Gaderne skulle være blå!

FDF Øster Hornum

Tanken med arrangementet var at give eleverne på den lokale skole en anderledes skoledag, fyldt med alt det bedste fra FDF.

FDF Struer

Klassisk FDF agitation i lokalområdet

 

FDF K9 Nørrebro - genopstart af kreds

Et par unge FDFere omkring Eat´n´Meet miljøet på Rysensteen overvejede at starte en ny kreds på Vesterbro. Vesterbro blev til Nørrebro, men det gik ret godt.
Læs historien her

 

FDF Horsens 2

Agitation på Horsens Byskole samt arrangement på strøget i Horsens.
Læs historien her

FDF Klinkby

Agitationsdag med en masse klassiske FDF-aktiviteter

FDF Tommerup st. 

Mistede en lokal samarbejdspartner og fik i stedet støtte fra Medlemspuljen, så det planlagte sæbekasserally kunne afholdes.

Landsdel 2 holdt Blå Dag i Ree Park


FDF-dag på Pederstrup Efterskole

Landsdel 7 viste hvad FDF er, med henblik på at få flere medlemmer i FDF efter afsluttet efterskole-ophold.


FDF Performance stod for musical

Og lavede en flot forestilling på Rysensteen.

Blå Dag i FDF Fjelstervang

Her var der brug for flere ledere og børn kan man jo aldrig få for mange af. Kredsen sørgede for en hel dag med klassiske FDF-aktiviteter og "Den store bagedyst" med flotte rammer i deres nye ude-forasamlingshus.

 

Pioneer Challenge Water

For at skabe relationer på tværs af kredsene, arrangerede landsdel 3 et projekt der både involverede klassiske FDF-aktiviteter og konkurrencer af nyere karakter.


FDF Egeris søgte støtte fra Medlemspuljen til at lave anderledes møder i kredsen i alle klasser i et halvt år. Målet var at fastholde og tiltrække nur medlemmer og at give inspiration til lederne til det fremtidige arbejde.


Blå dag i Landsdel 3

FDF landsdel 3 valgte at kombinere fejringen af FDFs 110 års jubilæum med en "Blå Dag" i Jyllands Park Zoo, hvor FDFere kom gratis ind og de mange blå skjorter gjorde FDF synligt i hele parken, hele dagen. 


Det Vilde Vest i Videbæk

FDF Videbæk intensiverede deres synlighed og agitation, i lokalområdet, ved at invitere til "Vild Vest Weekend" for alle børn og unge, hvor de yngste legede cowboys og de ældste indianere. 


Landsdel 8 spillede på Rys

Landsdel 8 afholdt i 2012 "Det spiller på Rys", et musical arrangement på tværs at kredsene i landsdelen for væbnere og opefter. Formålet var at lave et interessedrevet supplement til de store FDFere, dette skulle fastholde medlemmerne og tiltrække nye i deres netværk. 


FDF Hald inviterede til friluftsgudstjeneste

"UFO" i Hjørring

"Udeliv, Fællesskab og Oplevelser" er kerneværdierne i FDF Hjørring, og dette budskab ville de gerne have endnu længere ud, end det før var kommet. Medlemspuljen støttede projektet der ville agitere i Hjørring by med plakater og åbne kredshuset, med flere aktiviteter og udvidet åbning  i kredshuset. 


Kasser i K 19

K 19 søgte medlemspuljens støtte til at anskaffe klatregrej og generel afholde et "kasseklatrings-arrangement" til Idrætsnatten i Vanløse der skulle gøre dem mere synlige og den vej igennem, skaffe flere medlemmer.


Landsdel 2 inviterer på Landslejr

Landsdel 2 inviterede "ikke-FDFere" til at blive "FDFer for en dag" så de kunne mærke suset. Derfor søgte de medlemspuljen for at få råd til at sende busser rundt i Landsdelen og samle folk op der kørte dem til og fra Sletten på Landslejrens besøgsdag. 


Blå børnedag  Lemvig

FDF Lemvig fyldte 100 år i 2011 og valgte at markere dagen med at planlægge et stort løb med en festlig afslutning igennem Lemvig by, for både FDFere og lokale børn og unge. Målet var dels at fejre FDF Lemvigs fødselsdag, men også samtidigt at agitere i lokalområdet. 


Jomsborgland i efterårsferien

FDF på Frederiksberg laver FDF-aktiviteter for dels medlemmer men især ikke-medlemmer på lejrkolonien Jomsborg i efterårsferien. 


FDF Landsdel 4 vil være synlige naboer

I forbindelse med Århus Festuge er FDF Landsdel 4 blevet støttet af Medlemspuljen til deres event "Synlige naboer", som skal vise mange potientielle medlemmer, hvad FDF kan byde på. 


Kredsweekend for familier i FDF Vejen

FDF Vejen støttes af Medlemspuljen til deres familie projekt i september 2010. Formålet med weekenden er den fede FDF-oplevelse, som især skal fastholde nuværende medlemmer, men også indbyde nye medlemmer i kredsen. 


"Skoven er sjov" i Sydvendsyssel netværk

En hel dag i skoven med 500 børn og voksne, hvor der blev budt på alt fra træklatring og GPS-løb til natur-wellness og friluftsgudstjeneste.  


Familiearbejde i FDF Hjerting

Der er mange småbørnsfamilier i Hjerting, og derfor har man søgt midler fra medlemspuljen til at målrette FDF-arbejdet til disse. Medlemspuljen støttede dette projekt i april 2010. 


Skov-tumlinge i Fredericia

FDF Fredericia Søndermarken blev i april 2010 bevilliget penge fra Medlemspuljen til at opstarte en skov-tumlingeklasse i kredsen. Støtten går dels til materiel og markedsføring for potentielle nye medlemmer. 


FDF Brande holder åbent kredshus hver måned

Medlemspuljen støttede opstart og reklame for FDF Brandes drop in arrangement i deres nye kredshus. 


Sæbekassederby på Frederiksberg

FDF F7 blev bevilliget penge til et stort sæbekassederby på Frederiksberg med sæbekasseræs og andre gode FDF-aktiviteter. 


Geocachingklasse i FDF K25 Brønshøj

Geocaching popper op overalt - også i FDF! FDF K25 Brønshøj opstartede i efteråret 2009 en geocachingklasse med fast møde dag én gang om måneden. 


Familiearbejde i FDF Måløv den første søndag i hver måned. Pilotprojektet løber et år fra september 2009. Du kan læse mere om dette projekt


Stor FDF-dag i Trekanten netværk

Medlemspuljen støttede i september 2009 et stort agitations arrangement i Kolding midtby.

FDF Skjern afholdt "FDF i festugen"

Alle kræfter blev sat ind på at gøre FDF synlig i Skjern i forbindelse med den årlige festuge.