Kredsen fortæller FDF

Udviklingsmål 2020-2022

Udviklingsmålet 'Kredsen Fortæller FDF' fortsætter fra sidste periode. Men i stedet for lederen er det nu hele kredsen som fortæller FDF. Kredsen er mange forskellige målgrupper, men det er tydeligere markeret i teksten, hvem det handler om. 

Vedtagelse fra LM20: Kredsene arbejder med at omsætte ambitionen til målrettede lokale fortællinger, så både børn, unge, ledere og forældre har sprog for, hvad FDF er.

 

Foto: FDF Hals
Foto: FDF Hals

Mål og handlinger 

Kredsen fortæller FDF

  • At børn har et sprog for hvad FDF er
  • Arbejde med den unges fortælling, om hvorfor vi laver FDF.
  • Arbejde videre med lederens fortælling, om hvorfor vi laver FDF
  • At arbejde med kredsens lokale fortælling til omverdenen

Unge

Vi ønsker, at arbejde med de unges fortælling gennem deres engagement på kurser. Der vil blive arbejdet med FDFs pædagogik som omdrejningspunkt for kursusoplevelsen på kurserne. Andre tiltag for unge vil blive præsenteret for HB i oktober, når vi ved mere om medieundersøgelsen samt om kursernes fremtid ift. corona-restriktionerne.

De unge, Lederne og kredsen

Vi arbejder med implementering af en tretrinsraket hos kredsene i forår 2021 og lidt ind i efteråret. Det er tre processer, som blev udarbejdet i sidste periode, men som ikke har fået mulighed for at blive implementeret grundet corona-restriktioner.

Flere handlinger

Der vil blive mulighed for, at en ny handling kan komme til, alt efter hvilke behov som undersøgelserne afdækker. Der skal flere handlinger til, så den lokale fortælling kan komme ud, det kunne være frivillige kommunikations-konsulenter. HB beslutter handlingerne før de effektueres. Det vil blive på mødet i oktober

Her finder ud relevante værktøjer til måder du og din kreds kan arbejde med netop dette udviklingsmål.