Tiltræk og fasthold flere puslinge

På denne side kan du finde materialer, undersøgelser og viden, som udgives i forbindelse med udviklingsmålet om at 'Tiltrække og Fastholde Flere' puslinge.  

Thomas Heie Nielsen

Foto: Thomas Heie Nielsen

På denne side samler vi alt den nye viden og information, om hvordan man kan lave godt puslinge-arbejde i en FDF-kreds. Desuden vil du kunne finde alle materialer og udgivelsen om puslinge, som der arbejdes på inden for udviklingsmålet Fastholde og Tiltrække Flere.

Information om indsatser

Undersøgelser

Der er under Udviklingsmålet 'Fastholde og Tiltrække Flere' lavet to undersøgelser om puslinge i FDF. 

En om hvilke barrier FDF kreds oplever for at kune lave et godt puslingearbejde og en om forældreperspektivet på børns fritidsaktiviteter. 

Til begge undersøgelser er der skrevet et kort 'Pointepapir' som opsummere hovedpointer fra hver undersøgelse. Find dem sammen med undersøgelserne. 

Artikler om Puslinge

I 2021-2022 er der i FDF LEDEREN skrevet flere artikler omkring Puslinge som særlig målgruppe i FDF. 
Du kan hente artiklerne herunder. Eller finde hele Magasinet online. 

Netværksmøder om Puslinge

Velkommen til puslinge-netværk. I foråret 2022 afholdes der tre online netværksmøder for de kredse, som kunne have interesse i, at starte nyt puslingearbejde op. 

Formålet med netværket er, at flere kredse sætter gang i puslingearbejde. Det kan enten være ved at lave nye klasser, opdele puslinge- og tumlingearbejdet eller videregive medlemmer fra familie-FDF.

Datoer og tematikker for de følgende online møder:

Den 15. marts: Kredsens ressourcer og puslingearbejde

Den 05. april: Puslingeforældre som særlig målgruppe

Den 26. april: Perspektiver og muligheder

Du kan naturligvis blive i dit geografiske netværk. Dette er blot et ekstra tilbud til kredse, der er interesserede i at starte puslingearbejde. 

Møde link til alle netværksmøder: 

https://fdf.my.webex.com/meet/FDF

Webinar om undersøgelser

Den 24. Februar blev Webinaret 'Få Succes med Puslingearbejdet' Afholdt. På webinaret blev de to undersøgelser om Puslinge præsenteret. Det muligt at se eller gense Webinaret i videoen under. 


Webinarer i puslingenetværket

Få indblik i de refleksioner og overvejelser om puslingearbejde, som FDFs puslingenetværk delte med hinanden i Lederklubbens to webinarer i april 2022

 

5. april 2022

 

26. april 2022