Medlemspuljen 2012

Her kan du se nogle af de projekter som blev støttet i 2012

 

Landsdel 2 inviterer på Landslejr (2012)

Landsdel 2 inviterede "ikke-FDFere" til at blive "FDFer for en dag" så de kunne mærke suset. Derfor søgte de medlemspuljen for at få råd til at sende busser rundt i Landsdelen og samle folk op der kørte dem til og fra Sletten på Landslejrens besøgsdag. 

 

Kasser i K 19 (2012)

K 19 søgte medlemspuljens støtte til at anskaffe klatregrej og generel afholde et "kasseklatrings-arrangement" til Idrætsnatten i Vanløse der skulle gøre dem mere synlige og den vej igennem, skaffe flere medlemmer.

 

"UFO" i Hjørring (2012)

"Udeliv, Fællesskab og Oplevelser" er kerneværdierne i FDF Hjørring, og dette budskab ville de gerne have endnu længere ud, end det før var kommet. Medlemspuljen støttede projektet der ville agitere i Hjørring by med plakater og åbne kredshuset, med flere aktiviteter og udvidet åbning  i kredshuset. 

 

FDF Hald inviterede til friluftsgudstjeneste (2012)

 

Landsdel 8 spillede på Rys (2012)

Landsdel 8 afholdt i 2012 "Det spiller på Rys", et musical arrangement på tværs at kredsene i landsdelen for væbnere og opefter. Formålet var at lave et interessedrevet supplement til de store FDFere, dette skulle fastholde medlemmerne og tiltrække nye i deres netværk. 

 

Det Vilde Vest i Videbæk (2012)

FDF Videbæk intensiverede deres synlighed og agitation, i lokalområdet, ved at invitere til "Vild Vest Weekend" for alle børn og unge, hvor de yngste legede cowboys og de ældste indianere. 

 

Blå dag i Landsdel 3 (2012)

FDF landsdel 3 valgte at kombinere fejringen af FDFs 110 års jubilæum med en "Blå Dag" i Jyllands Park Zoo, hvor FDFere kom gratis ind og de mange blå skjorter gjorde FDF synligt i hele parken, hele dagen.