Blå dag i Jyllands Park Zoo

 

D. 9. juni afholdt landsdel 3 for fjerde gang Blå Dag i Jyllands Park Zoo ved Herning.

Alle FDF’ere i forbundsskjorten har fri adgang til parken, hvor der selvfølgelig kan ses en masse søde dyr, men dagen bød også på FDF aktiviteter som kassestabling, rafte karrusel, hoppekirke og ikke mindst en konkurrence med flotte præmier.
Midt på dagen kom egernet Felix forbi for at uddele FDF tatoveringer til alle børn, noget der bestemt vakte opsigt. Ingen af parkens øvrige besøgende kunne være i tvivl om at FDF var til stede, ikke mindst ca. 600 FDF’ere i blå skjorter gjorde sit til det, derudover var der FDF info bod ved indgangen, sæbeboble klovnerier og vejen til FDF aktiviteterne blev vist af FDF Beach flag.  Noget der helt klart gjorde lykke var uddelingen af Sille og Sigurd bøger, til alle børn der forlod parken.

Dagen er arrangeret af et udvalg bestående af landsdelsledelsen og frivillige fra landsdelen, og takket være midler fra medlemspuljen har det været muligt via arrangementet at udbrede kendskabet til FDF og dermed tiltrække nye medlemmer og samtidig via en god tradition, der ses hen til i kredsene, fastholde medlemmer.