Få en kredshjemmeside

FDF tilbyder alle kredse og udvalg en FDF-hjemmeside.

For et abonnement på 250 kroner årligt kan kredse få en FDF-hjemmeside, der ikke kræver særlige forudsætninger at arbejde med. Hjemmesiden er en forproduceret skabelon, man blot skal fylde tekst og fotos i. Det er en nem og billig adgang til at en hjemmeside, der er let at vedligeholde, og som både kan være et flot ansigt udadtil og et praktisk værktøj for kredsarbejdet.

Standardtilbuddet inkluderer 250 MB, har man behov for mere, kan det tilkøbes. Standardtilbuddet er vedtaget på baggrund af det nuværende forbrug på kredswebsites. Der opfordres dog til at bruge gratis tjenester som Picasa, Vimeo og YouTube, hvis man gerne vil have meget video eller mange billeder liggende. Abonnementet opkræver forbundskontoret af kredsen.

Kom godt i gang

Systemet er nemt at gå til, og der er lette vejledninger til rådighed. Systemet har vist sig at være så intuitivt, at der ikke er tænkt support ind i tilbuddet, men vi opfordrer kredsenes webmastere til at spørge hinanden til råds i vores forum. Henvendelser angående egentlige fejl rettes til FDFs hovedmail FDF@FDF.dk

Så du hurtigt kan komme i gang, har vi udarbejdet filmguides til de fleste funktioner på KredsCMS. Dem kan du finde på vores side Vejledninger til KredsCMS.

Viderestilling

Hvis I har flyttet kredsens hjemmeside til et andet webhotel og har et andet domænenavn, som for eksempel FDFamagerbro.dk, kan du få lavet en viderestilling til FDF.dk/kredsnavn. Skriv en mail til FDF@FDF.dk eller tilmeld det til gratisdns.dk, og lade det viderestille til FDF.dk/kredsnavn. Begge adresser vil fungere, men det er FDF.dk/kredsnavn, der vises i browseren.

To skabeloner at vælge imellem

Når du har fået oprettet din hjemmeside, er der to skabeloner at vælge imellem. Du kan frit vælge imellem skabelonerne når du er gået igang.

Bestil en hjemmeside til kredsen nu

Her kan I tilmelde jer den nye kreds-hjemmeside. Efter et par dage, vil du modtage en mail med vejledninger og adgang. Modtager du ikke denne mail, så skriv til FDF@FDF.dk.  

Hent manualen til KredsCMS

Vi har lavet et par guides, der gennemgår de mest basale ting på kredshjemmesiden. 

Brug for hjælp?


Stil et spørgsmål i vores debatforum.