Masseopdatering af medlemmer

Dette er en guide til, hvordan du hurtigt opdaterer samtlige af kredsens medlemmer. Du kan i ét hug redigere adresser, navne, telefonnumre og meget mere. Samtidig kan du også indsætte en udmeldelsesdato på hvert af de medlemmer, som har meldt sig ud i løbet af året. 

Trin 1: Hent opdateringsfil

For at opdatere din medlemsliste skal du hente en fil ud af systemet, som du kan redigere i Excel eller et andet program der kan håndtere CSV-filer.

Filen finder du i bunden af medlemslisten, ved at klikke på MASSEOPDATERIING.
Herefter kommer du til en side, hvor du kan hente filen. Klik på HENT FIL

Trin 2: Opdater data

I arket som du nu har hentet kan du se data på alle nuværende og tidligere medlemmer. Du kan ændre i alle oplysninger undtaget

  • Overskrifterne (øverste linje)
  • Kolonnen MedlemsID
  • Indmeldelsesdato

Kolonnen MedlemsID bruges til at parre de gamle oplysninger med de nye, og det er derfor vigtigt, at du ikke ændre heri.

Hvis du ønsker at tilføje en udmeldelsesdato (og dermed udmelde et medlem), gør du det i kolonnen yderst til højre. Bemærk at datoen skal være på formlen DD.MM.ÅÅÅÅ, fx. 12.02.2012 (altså med punktummer).

Du må ikke tilføje nye rækker til arket. Du kan altså ikke indmelde medlemmer via Masseopdatering. Her skal du bruge funktionen Nyt medlem eller Masseoprettelse. 

Trin 3: Gem filen

Når du har ændret de ting, som skal ændres i arket, skal du gemme filen på din computer inden den til sidst skal læses ind i CARLA. 

Gem filen som en CSV-fil, dvs. så der står .csv i slutningen af filnavnet.

Trin 4: Indlæs fil

Filen med de opdaterede informationer skal du nu indlæse i CARLA. Det gør du i samme vindue, som du hentede filen i.

Hvis du i mellemtiden er blevet logget ud, skal du bare logge ind i gen og klikke på MASSEOPDATERING i bunden af medlemslisten.  

Klik på VÆLG FIL og vælg filen på din computer.

Klik på UPLOAD og filen læses ind i CARLA.